Skip to main content

Letné prázdniny už máme za sebou a to je skvelý čas na rekapituláciu uplynulej polovice roka 2022. Hlavnou témou projektu Zodpovedné verené obstarávanie od začiatku roka boli školenia, ktorých sa nám…

Show more

V rámci projektu Zodpovedné verejné obstarávanie, ktorý implementujeme vďaka podpore Grantov EHP, pokračujeme v sérií dokumentov Príklady dobrej praxe s MEAT kritériami. Prostredníctvom tejto série…

Show more

Je neuveriteľné ako rýchlo ubieha rok 2022 a opäť nastal čas pozrieť sa späť a zhodnotiť uplynulých 6 mesiacov.

V tomto období sme dokopy zorganizovali 8 školení pre verejnosť a jedno pre…

Show more

One of the objectives of our project, Responsible Public Procurement, which is funded by EEA Grants, is to support the application of the MEAT criteria in the public contracts that have been announced…

Show more

V rámci projektu Zodpovedné verejné obstarávanie, ktorý implementujeme vďaka podpore Grantov EHP, pripravujeme sériu dokumentov Príklady dobrej praxe s MEAT kritériami. Prostredníctvom tejto série…

Show more

Dnes sme zorganizovali školenie „Základy MEAT kritérií pre začiatočníkov“ špeciálne pre zamestnancov Úradu jadrového dozoru Slovenskej republiky, ktorý je ústredným orgánom štátnej správy Slovenskej…

Show more

Kapacita školenia bola naplnená. Ďakujeme Vám veľmi pekne za Váš záujem. Pre tých, ktorí sa na školenie nestihli prihlásiť, no aj pre všetkých ostatných chceme dať do pozornosti, že ďalšie školenia sa…

Show more

V súvislosti s vydanou analýzou s názvom „Posilnenie hodnoty za peniaze v systéme verejného obstarávania v Slovenskej republike“ Vám predstavujeme nadväzujúci dokument v podobe Stratégie na podporu…

Show more

S veľkou radosťou by sme Vás týmto chceli pozvať na ďalšie školenia s názvom „Základy MEAT kritérií pre začiatočníkov“, ktoré sa uskutočnia v dňoch 16.02.2022, 17.02.2022 a 23.02.2022 v čase: 9.00 -…

Show more

V priebehu mesiaca január sme sa naplno pustili do školiaceho procesu a zorganizovali sme tri školenia s témou „Základy MEAT kritérií pre začiatočníkov“. Sme veľmi vďační za Váš neprestávajúci záujem…

Show more

(kópia 1)

Letné prázdniny už máme za sebou a to je skvelý čas na rekapituláciu uplynulej polovice roka 2022. Hlavnou témou projektu Zodpovedné verené obstarávanie od začiatku roka boli školenia, ktorých sa nám…

Show more

V rámci projektu Zodpovedné verejné obstarávanie, ktorý implementujeme vďaka podpore Grantov EHP, pokračujeme v sérií dokumentov Príklady dobrej praxe s MEAT kritériami. Prostredníctvom tejto série…

Show more

Je neuveriteľné ako rýchlo ubieha rok 2022 a opäť nastal čas pozrieť sa späť a zhodnotiť uplynulých 6 mesiacov.

V tomto období sme dokopy zorganizovali 8 školení pre verejnosť a jedno pre…

Show more

One of the objectives of our project, Responsible Public Procurement, which is funded by EEA Grants, is to support the application of the MEAT criteria in the public contracts that have been announced…

Show more

V rámci projektu Zodpovedné verejné obstarávanie, ktorý implementujeme vďaka podpore Grantov EHP, pripravujeme sériu dokumentov Príklady dobrej praxe s MEAT kritériami. Prostredníctvom tejto série…

Show more

Dnes sme zorganizovali školenie „Základy MEAT kritérií pre začiatočníkov“ špeciálne pre zamestnancov Úradu jadrového dozoru Slovenskej republiky, ktorý je ústredným orgánom štátnej správy Slovenskej…

Show more

Kapacita školenia bola naplnená. Ďakujeme Vám veľmi pekne za Váš záujem. Pre tých, ktorí sa na školenie nestihli prihlásiť, no aj pre všetkých ostatných chceme dať do pozornosti, že ďalšie školenia sa…

Show more

V súvislosti s vydanou analýzou s názvom „Posilnenie hodnoty za peniaze v systéme verejného obstarávania v Slovenskej republike“ Vám predstavujeme nadväzujúci dokument v podobe Stratégie na podporu…

Show more

S veľkou radosťou by sme Vás týmto chceli pozvať na ďalšie školenia s názvom „Základy MEAT kritérií pre začiatočníkov“, ktoré sa uskutočnia v dňoch 16.02.2022, 17.02.2022 a 23.02.2022 v čase: 9.00 -…

Show more

V priebehu mesiaca január sme sa naplno pustili do školiaceho procesu a zorganizovali sme tri školenia s témou „Základy MEAT kritérií pre začiatočníkov“. Sme veľmi vďační za Váš neprestávajúci záujem…

Show more