Skip to main content

Metodika Základy MEAT kritérií pre začiatočníkov

Jedným z cieľov nášho projektu, Zodpovedné verejné obstarávanie, ktorý je financovaný z Grantov EHP, je podporovať u vás, verejných obstarávateľov alebo obstarávateľov aplikáciu MEAT kritérií vo vami vyhlasovaných verejných obstarávaniach. Vieme však, že na to, aby ste tak urobili potrebujete mať pevné základy, dostatok informácií a možno aj nejakú motiváciu, že to skutočne ide aj lepšie. Tú sme Vám prostredníctvom príkladu dobrej praxe ponúkli minule a môžete si ju prečítať TU.

Dnes Vám však prinášame metodiku s názvom Základy MEAT kritérií pre začiatočníkov. Ide o dokument, ktorý je prvou a základnou metodikou, ktorá obsahuje zákonné vymedzenie kritérií na vyhodnotenie ponúk, predovšetkým MEAT kritérií, ich výhody a pozitíva aplikácie, či základné prvky, ktoré v celku tvoria MEAT kritériá. Nájdete v nej všetko o  základoch voľby subkritérií a nastavení váh, o výhodách aplikácie MEAT kritérií ako aj iné zaujímavé a užitočné informácie, ktoré sa po prečítaní premenia na Vaše vedomosti, ktoré je už potrebné následne len postupne aplikovať do praxe.

Na stiahnutie: Základy MEAT kritérií pre začiatočníkov